Vanghelie, arestat la domiciliu, poate merge la spital pentru naşterea copilului său

Primarul suspendat al sectorului 5 Marian Vanghelie, arestat la domiciliu, a primit încuviinţarea instanţei să îşi părăsească locuinţa, joi şi vineri, pentru a asista la naşterea copilului său şi a face demersurile necesare pentru înregistrarea acestuia.

586 afișări
Imaginea articolului Vanghelie, arestat la domiciliu, poate merge la spital pentru naşterea copilului său

Marian Vanghelie (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Decizia a fost luată miercuri de Curtea de Apel Bucureşti şi este definitivă. CAB a respins contestaţia procurorilor şi a menţinut decizia dată de Tribunalul Bucureşti.

Tribunalul Bucureşti a decis, pe 27 august, că Vanghelie poate să părăsească imobilul unde execută măsura arestului la domiciliu în zilele de 3 şi 4 septembrie, în vederea efectuării tuturor demersurilor necesare pentru înregistrarea naşterii copilului său, numai în măsura în care faptul naşterii la clinica Sanador are loc pe data de 3 septembrie.

Marian Vanghelie şi soţia sa, Oana Mizil, aşteaptă naşterea unei fetiţe.

Primarul suspendat al Sectorului 5 a fost eliberat din arest preventiv în 10 iulie şi este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA, în 7 iulie, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici