Vaslui: Bebeluş de două luni, în stare gravă la spital, după ce ar fi fost bătut de părinţi

Un bebeluş de două luni din municipiul Huşi a fost transportat în stare gravă la spital, în noaptea de joi spre vineri, cu traumatisme, după ce ar fi fost bătut de către părinţi, care nu au vrut să povestească poliţiştilor cum a suferit copilul acele leziuni.

245 afișări

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti şi de reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, mama copilului a fost cea care a sunat la 112 pentru a solicita intervenţia unei ambulanţe, susţinând că bebeluşul are buzele vinete. Astfel, cadrele medicale au crezut, iniţial, că este vorba despre o intoxicaţie cu nitriţi.

În momentul în care a ajuns la locul solicitării, echipajul de la Ambulanţă a constatat că bebeluşul are numeroase leziuni prin agresiune, iar mama acestuia era băută.

"Copilul a fost diagnosticat cu politruamtism prin agresiune, traumatism toraco-abdominal, traumatism la picioare prin agresiune. Odată stabilizat, bebeluşul a fost transportat în stare gravă la o clinică de specialitate din Iaşi", a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

La sesizarea făcută de către reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă, poliţiştii vasluieni au declanşat o anchetă pentru a stabili în ce condiţii a suferit copilul acele leziuni.

"În timpul audierilor făcute în cursul nopţii de joi spre vineri, părinţii nu au recunoscut că şi-ar fi lovit copilul. În cursul zilei de astăzi (n.r. - vineri), vor continua audierile şi cercetările pentru a se stabili împrejurările în care bebeluşul a suferit acele leziuni", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii au mai constatat că şi mama copilului, o femeie de 23 de ani, avea leziuni prin agresiune la faţă, însă femeia nu a precizat anchetatorilor în ce condiţii le-a suferit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici