Vaslui: Bebeluş de trei luni la spital, după ce ar fi inhalat vapori de la o substanţă iritantă. Doi adolescenţi, cercetaţi

Doi adolescenţi în vârstă de 16 şi 17 ani sunt cercetaţi de poliţişti în cazul bebeluşului de trei luni care a ajuns la spital după ce s-a intoxicat cu o substanţă iritantă, tinerii fiind acuzaţi că au pulverizat în scara blocului un spray cu piper pentru a se distra.

386 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Bebeluş de trei luni la spital, după ce ar fi inhalat vapori de la o substanţă iritantă. Doi adolescenţi, cercetaţi

Vaslui: Bebeluş de trei luni la spital, după ce ar fi inhalat vaporti de la o substanţă iritantă (Imagine: Shuttesrtcok/ Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, cei doi adolescenţi sunt fraţi şi locuiesc în acelaşi bloc în care stă familia bebeluşului care a ajuns la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii IPJ Vaslui spun că cei doi fraţi au cumpărat un spray cu piper de la un magazin din oraş, apoi au mers în scara blocului şi l-au pulverizat "pentru a se distra şi pentru a vedea ce se întâmplă".

Gazul a intrat pe sub uşile apartamentelor, emanând un miros înţepător.

Cei doi fraţi sunt cercetaţi de poliţişti şi, cel mai probabil, vor fi amendaţi pentru modul în care au ales să se distreze.

Părinţii bebeluşului au sunat la 112 după ce de pe scara blocului în care locuiesc a venit un miros înţepător şi iritant. Bebeluşul a început să se agite şi să plângă, motiv pentru care părinţii săi au cerut ajutor.

Copilul a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital, fiind în afara oricărui pericol.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici