Vaslui: Doi tineri au murit şi doi sunt răniţi grav, în urma unui ACCIDENT de circulaţie

Doi tineri au murit, iar alţi doi au ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident care a avut loc, miercuri seară, pe un drum judeţean din Vaslui, după ce şoferul unui autoturism a intrat în plin în remorca unui tractor staţionat în afara părţii carosabile.

464 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Doi tineri au murit şi doi sunt răniţi grav, în urma unui ACCIDENT de circulaţie

Vaslui: Doi tineri au murit şi doi sunt răniţi grav, în urma unui ACCIDENT de circulaţie (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

Potrivit primelor informaţii oferite de către poliţişti, cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 26 de ani, mergeau cu maşina din municipiul Bârlad spre comuna de domiciliu Puieşti când, la un moment dat, pe un sector de şosea în aliniament, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei şi a ieşit în afara părţii carosabile.

Autoturismul a intrat în plin în partea din spate a remorcii unui tractor parcat în faţa unei staţiuni agricole de cercetare de pe raza comunei Perieni.

În urma impactului, maşina a fost proiectată pe celălalt sens de mers, fiind grav avariată.

"Pasagerul de 19 ani a murit pe loc, iar o tânără de 21 de ani a decedat la Spitalul de Urgenţă Bârlad, unde fusese transportată cu o ambulanţă. Conducătorul auto, în vârstă de 26 de ani, şi cel de-al treilea pasager din maşină au fost grav răniţi, fiind şi ei transportaţi la unitatea medicală din municipiul Bârlad", a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni continuă cercetările pentru a stabili care au fost cauzele care au condus la producerea accidentului, mai ales că şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei pe un sector de drum drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici