Vaslui: Elevă de 16 ani, lovită de tren. Primele cercetări indicând că este vorba despre o sinucidere

O elevă în vârstă de 16 ani, din localitatea vasluiană Deleni, a murit, duminică după-amiază, după ce a fost lovită de un tren în apropiere de Staţia CFR Vaslui, primele cercetări în acest caz indicând că este vorba despre o sinucidere, fără a se stabili deocamdată motivele gestului fetei.

470 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Elevă de 16 ani, lovită de tren. Primele cercetări indicând că este vorba despre o sinucidere

Vaslui: Elevă de 16 ani, lovită de tren. Primele cercetări indicând că este vorba despre o sinucidere (Imagine: Octav Ganea/Meiafax Foto)

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor vasluieni, adolescenta, elevă în clasa a IX-a la un liceu din Vaslui, a fost lovită de trenul Regio Iaşi - Tecuci în apropiere de depozitele din zona de sud a municipiului Vaslui, fără ca mecanicul de locomotivă să mai aibă timp să frâneze.

Ulterior, s-a solicitat intervenţia unui echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui, care a încercat să o salveze pe elevă.

"Echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare timp de aproape o oră, însă, din păcate, fără niciun rezultat. Din primele cercetări în acest caz, s-a stabilit că adolescenta s-a aruncat între firele de cale ferată în momentul în care trenul se afla la aproximativ 100 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată cu DN 2F Vaslui - Bacău. Cel mai probabil este vorba de o sinucidere în acest caz, fără a se şti, deocamdată, motivele care au determinat-o pe victimă să recurgă la un asemenea gest", a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Potrivit sursei citate, adolescenta de 16 ani locuia doar cu tatăl şi cu fraţii ei în localitatea Deleni, mama fiind plecată la muncă în străinătate.

Fata era elevă la un liceu din Vaslui şi făcea zilnic naveta din localitatea de domiciliu, fără a-şi justifica, cel puţin teoretic, prezenţa în municipiu într-o zi de duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici