Verificările privind moartea femeii muşcată de câini, preluate de Serviciul Omoruri

Verificările privind moartea femeii muşcată de câini în curtea ADP Sector 5 vor fi făcute de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, ofiţerii investigând circumstanţele în care s-a petrecut incidentul, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

83 afișări
Imaginea articolului Verificările privind moartea femeii muşcată de câini, preluate de Serviciul Omoruri

Verificările privind moartea femeii muşcată de câini, preluate de Serviciul Omoruri (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Christian Ciocan a spus, vineri, că cercetările în acest caz au fost începute de Secţia 18 Poliţie, însă în contextul în care victima a murit, ele vor fi preluate de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii vor investiga modul în care s-a petrecut incidentul, a precizat Ciocan.

Femeia muşcată de câini în curtea ADP Sector 5 a încetat din viaţă, vineri, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti. Decesul a fost constatat la ora 11.30, potrivit unor surse medicale.

Potrivit unor surse medicale, pacienta avea "insuficienţă multiplă de organe şi tulburare masivă de coagulare". Medicii îi făceau transfuzii importante cu sânge încă de joi, potrivit aceloraşi surse.

Medicul Ioan Florescu, şeful Clinicii de chirurgie plastică de la Spitalul "Bagdasar - Arseni", a declarat, vineri dimineaţă, că femeia era în stare critică şi în şoc posthemoragic şi că a fost supusă la trei intervenţii chirurgicale, printre care şi un transplant de piele pe porţiunile sfâşiate de animale.

Joi seară, pacienta a fost supusă unui transplant de piele pe porţiunile sfâşiate de animale, pielea fiind adusă din banca de ţesuturi a profesorului Dan Enescu, managerul Spitalului de Urgenţă "Grigore Alexandrescu". Cele mai mari probleme sunt la umărul drept şi la pulpele picioarelor, unde muşcăturile au fost mai grave, a precizat Ioan Florescu.

Medicul a declarat vineri dimineaţă, într-o conferinţă de presă, că acest caz este unul dintre cele mai grave pe care le-a văzut în timpul carierei sale.

Răspunde aici dacă ai vrea să dispară câinii maidanezi?

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici