Veste-şoc din ciclism: Rohan Dennis, arestat pentru moartea soţiei

Dublul campion mondial a ajuns în închisoare sunt acuzaţia că a lovit-o pe Melissa Hoskins (fostă campioană mondială) în faţa casei lor din Adelaide.

1666 afișări
Imaginea articolului Veste-şoc din ciclism: Rohan Dennis, arestat pentru moartea soţiei

Rohan Dennis şi soţia Melissa Hoskins

Campionul australian Rohan Dennis a fost arestat sub acuzaţia de ucidere a soţiei sale, Melissa Hoskins, în vârstă de 32 de ani. Potrivit anchetatorilor, gestul ar fi voluntar: ar fi accelerat cu duba, lovindu-şi partenera de viaţă.

Accidentul a avut loc în Medindie, un cartier din nordul Adelaidei, Australia, unde cuplul locuieşte împreună cu cei doi copii ai lor. Femeia a fost internată cu răni grave şi a murit câteva ore mai târziu. După arestare, Dennis a fost eliberat pe cauţiune şi va fi judecat la Tribunalul de Magistraţi din Adelaide pe 13 martie.

În februarie, Rohan Dennis, în vârstă de 33 de ani, a anunţat că acesta va fi ultimul său sezon. „Îţi mulţumesc Melissa pentru că m-ai sprijinit de-a lungul carierei mele şi pentru că mi-a oferit cei mai buni copii pe care i-aş fi putut cere vreodată.

Ciclismul mi-a dat atât de mult şi îi voi fi mereu recunoscător. Mai rămâne un sezon lung, dar cu siguranţă va fi ultimul meu ca profesionist”, scria sportivul pe reţelele de socializare.

Dennis, profesionist rutier din 2013, a câştigat o etapă în Giro d'Italia, una în Turul Franţei, două în Vuelta, două titluri mondiale la contra cronometru individual şi două la contra cronometru pe echipe, precum şi un cronometru olimpic de bronz.

Pe pistă, el a câştigat un argint olimpic şi două titluri mondiale la urmărire pe echipe, iar în 2015 a deţinut recordul orelor, timp de 83 de zile.

Melissa Hoskings a fost şi campioană la ciclism: în 2015, a câştigat aurul în urmărirea pe echipe. S-a retras în 2017.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici