Vezi aici care sunt trenurile anulate vineri şi sâmbătă

CFR Călători anunţă că 22 de trenuri sunt anulate total, dintre care 3 de vineri şi 19 de sâmbătă, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi pentru adaptarea capacităţii de transport la volumul de călători de la sfârşitul de săptămână.

28 afișări
Imaginea articolului Vezi aici care sunt trenurile anulate vineri şi sâmbătă

Vezi aici care sunt trenurile anulate vineri şi sâmbătă (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Vineri au fost anulate patru trenuri:

  • Personalul 8675, de pe ruta Medgidia - Negru Vodă

  • Personalul 6423 care circula de la Bârlad la Fălciu Nord

  • Personalul 5723 de pe ruta Suceava - Câmpulung Moldovenesc

Sâmbătă nu vor circula alte 18 trenuri:

CFR Călători recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre modificările survenite în traficul feroviar la staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521 sau pot accesa site-ul www.cfrcalatori.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici