Vezi aici cât de bine s-a înţeles în engleză Piedone cu un israelian ilegalist - VIDEO

Cetăţeanul israelian Ilan Kescus ar putea primi o amendă de până la 100.000 de lei pentru că a început să construiască o piscină pe terasa blocului în care locuia, din zona Piaţa Unirii, Inspectoratul de Stat în Construcţii urmând să stabilească dacă lucrările au afectat structura de rezistenţă a imobilului.

175 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cât de bine s-a înţeles în engleză Piedone cu un israelian ilegalist - VIDEO

Vezi aici cât de bine s-a înţeles în engleză Piedone cu un israelian ilegalist - VIDEO

Asociaţia de proprietari a sesizat de mai multe ori Primăria Sectorului 4 în legătură cu faptul că locatarul de la ultimul etaj a început lucrări de construire a unei piscine pe terasa blocului fără a avea autorizaţie.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, însoţit de inspectori ai Direcţiei Inspecţie şi Control, a verificat, marţi, apartamentul israelianului, constatând că deşi terasa reprezintă parte comună, lucrările au fost începute fără acceptul celorlalţi proprietari.

Video Stirileprotv.ro

"Nu este normal ca anumiţi cetăţeni, dând dovadă de inconştienţă, să pună în pericol siguranţa tuturor locatarilor din imobil. Am înaintat o adresă către Inspectoratul de Stat în Construcţii, pentru a efectua verificări care să stabilească gradul în care aceste lucrări executate ilegal au afectat structura de rezistenţă a imobilului. În funcţie de concluziile raportului, vom trece la aplicarea de sancţiuni, locatarul în culpă riscând o amendă de până la un miliard de lei vechi", a declarat Cristian Popescu-Piedone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici