Vezi aici ce măsuri ia Primăria Capitalei pentru deszăpezire

Viceprimarul Capitalei Victor Iovici a cerut, luni, la comandamentul de iarnă, deszăpezirea străzilor secundare, îndepărtarea apei din rigole, pentru a preveni îngheţarea, continuarea curăţării peroanelor şi staţiilor RATB, precum şi aplicarea de tratamente antiderapante în apropierea acestora.

25 afișări
Imaginea articolului Vezi aici ce măsuri ia Primăria Capitalei pentru deszăpezire

Vezi aici ce măsuri ia Primăria Capitalei pentru deszăpezire (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

La comandamentul de iarnă convocat, luni, la Primăria Capitalei, viceprimarul Victor Iovici a declarat că circulaţia rutieră în Capitală se desfăşoară fără probleme, după ce în noaptea de duminică spre luni au fost aplicate tratamente preventive.

Victor Iovici a precizat că, între orele 2.00 şi 6.00, operatorii de salubrizare din toate sectoarele Capitalei au intervenit cu 148 de utilaje pe străzile principale, în special în apropierea pantelor, rampelor, podurilor şi staţiilor RATB. De asemenea, începând cu ora 7.00, utilajele de deszăpezire au continuat intervenţia atât pe arterele principale, cât şi pe străzile secundare.

Viceprimarul le-a cerut operatorilor de salubrizare să acţioneze în continuare pentru deszăpezire, cu precădere pe străzile secundare, arterele principale fiind "la negru".

Totodată, Victor Iovici a solicitat îndepartarea apei din rigole, pentru a preveni îngheţarea, în condiţiile în care sunt anunţate temperaturi foarte scăzute în perioada urmatoare, dar şi continuarea curăţării peroanelor şi a staţiilor RATB, precum şi aplicarea de tratamente antiderapante în apropierea acestora.

Inspectorii Primariei Capitalei vor verifica dacă agenţii economici şi-au curăţat trotuarele din faţa spaţiilor comerciale pe care le deţin.

Începând de luni dimineaţă, în Bucureşti şi în mai multe zone din Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi sudul Moldovei, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură a început să ningă. Meteorologii au anunţat că în aceste zone va ninge până marţi, la ora 4.00.

De asemenea, în sud-estul ţării şi la munte, vântul va avea intensificări, viscolind temporar ninsoarea, mai ales în Dobrogea, iar pe litoral va apărea poleiul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici