Viciul bate carantina. Doi bărbaţi, tată şi fiu, au încălcat restricţiile şi i-au minţit pe poliţişti ca să cumpere ţigări

  • Doi bărbaţi, tată şi fiu, au intrat într-o localitate aflată în carantină ca să cumpere ţigări.
  • Ei le-au spus celor de la filtrul instituit pe şosea că sunt în tranzit şi, ulterior, au fost găsiţi într-un magazin din localitate.
  • Cei doi au fost amendaţi.
297 afișări
Imaginea articolului Viciul bate carantina. Doi bărbaţi, tată şi fiu, au încălcat restricţiile şi i-au minţit pe poliţişti ca să cumpere ţigări

Incidentul s-a produs în localitatea Ciceu-Giurgeşti din judeţul Bistriţa-Năsăud. Cei doi bărbaţi, aflaţi într-o maşină înmatriculată în Maramureş, au trecut de filtrul instituit la intrarea în comună spunând că se află în tranzit. Puţin mai târziu, ei au fost găsiţi de o patrulă a Poliţiei şi Jandarmeriei într-un magazin din sat.

Pentru că nu au respectat regulile carantinei, ei au fost amendaţi.

„Cei doi au răspuns că doreau doar să îşi cumpere ţigări, ba mai mult aceştia nu doreau tranzitarea localităţii pentru a ajunge în Maramureş, deoarece adresa de domiciliu este localitatea Poienile Reteagului. Având în vedere cele constatate, forţele de ordine (jandarmii şi poliţiştii), i-au sancţionat pe cei doi bărbaţi cu amenzi în valoare totală de 4.200 de lei, pentru refuz de legitimare, respectiv pentru nerespectarea măsurilor de liberă circulaţie”, au explicat jandarmii.

Comuna Ciceu-Giurgeşti este în carantină de pe 27 februarie. În ultimele 24 de ore, forţele de ordine au aplicat în zona aflată în carantină patru sancţiuni în valoare de 5.700 lei, fiind verificate 550 persoane şi 369 de autovehicule.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici