Victima jafului de la casa de amanet, transferată la Bucureşti

Tânăra împuşcată în cap în timpul jafului de la casa de amanet din Hunedoara a fost preluată, marţi la prânz, de o ambulanţă care o va transporta la Spitalul Militar din Bucureşti, pentru o eventuală operaţie la ochiul atins de glonţ.

1 afișare
Imaginea articolului Victima jafului de la casa de amanet, transferată la Bucureşti

Victima jafului de la casa de amanet, transferată la o clinică de oftalmologie

Conform medicului Călin Dumitru de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, starea tinerei este stabilă şi poate fi transportată fără probleme.

“Drumul este destul de lung, însă pacienta este stabilă hemodinamic şi va rezista fără probleme transportului. O ducem la Spitalul Militar, unde va fi văzută de specialişti oftalmologi, care vor decide dacă va fi sau nu operată”, a spus Dumitru.

Un jaf armat a avut loc, luni dimineaţă, la o casă de amanet din centrul municipiului Hunedoara. În momentul când casiera unităţii, care era singură, scotea bunurile din geantă, în casa de amanet au intrat două persoane, un bărbat şi o femeie. Bărbatul a scos un pistol şi a împuşcat-o pe tânără, apoi a luat geanta diplomat şi a fugit împreună cu femeia care îl însoţea. Potrivit poliţiştilor, cei doi ar fi fugit cu o maşină.

Victima (22 de ani) a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, la secţia de terapie intensivă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva, Cornel Rusan, tânăra a fost împuşcată în cap, glonţul i-a pătruns prin frunte şi a ieşit în spatele urechii stângi.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, subinspectorul Bogdan Niţu, anchetatorii fac portretele-robot ale celor doi autori ai jafului în baza imaginilor înregistrate de camera de supraveghere, dar şi a probelor şi declaraţiilor luate în timpul cercetărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici