Victimele accidentului din Buzău sunt elevi ai Şcolii de Maiştri Militari a Forţelor Aeriene

Victimele acidentului rutier de vineri seară produs în apropierea Şcolii de Aplicaţie pentru Aviaţie Aurel Vlaicu de la Boboc sunt elevi în anul I la Şcoala de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene Traian Vuia, care funcţionează din 2004 pe aceeaşi platformă cu unitatea de la Boboc.

27 afișări

În urma accidentului un tânăr şi-a pierdut viaţa, iar alţi trei au fost răniţi grav.

Unul dintre răniţi a fost dus la Spitalul Militar din Bucureşti imediat după producerea accidentului, un al doilea tânăr fost transportat, câteva ore mai târziu, cu o ambulanţă, la aceeaşi unitate medicală din Capitală, iar cea de-a treia victimă a rămas internată la Spitalul Judeţean Buzău, a declarat purtătorul de cuvânt al Şcolii de Aplicaţie pentru Aviaţie Aurel Vlaicu de la Boboc, locotenent comandor Florentin Manea.

Conform sursei citate de corespondentul MEDIAFAX, cei trei ar fi fost stabilizaţi şi ar avea şanse să supravieţuiască.

Accidentul s-a produs vineri seară, în jurul orei 19.20, pe o alee care duce spre intrarea în unitatea de la Boboc. Cei patru tineri, doi din Buzău, unul din Paşcani şi unul din judeţul Olt, se întorceau cu un autoturism Dacia de la Buzău spre unitate, de unde fuseseră învoiţi până la ora 19.30. Accidentul s a produs cu circa zece metri înainte de punctul de control al unităţii.

Din datele furnizate până acum, şoferul, un buzoian de 23 de ani, a pierdut controlul volanului, într o curbă, pe fondul vitezei, maşina izbindu-se de un copac. În urma impactului, tânărul din Paşcani a murit pe loc, iar cei trei colegi ai săi au fost grav răniţi. Victimele au vârste cuprinse între 20 şi 23 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici