VIDEO. Amendaţi cu 80.000 de lei după un grătar în pădure de 1 Mai

  • Nouă persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 36 de ani, au organizat de 1 Mai o petrecere în aer liber
  • Poliţia le-a aplicat amenzi în valoare de 80.000 de lei
10407 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Amendaţi cu 80.000 de lei după un grătar în pădure de 1 Mai

VIDEO: Grătarul la iarbă verde i-a costat 80.000 de lei

Nouă persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 36 de ani, au primit vineri amenzi în valoare totală de 80.000 de lei, după ce au fost prinse de poliţiştii şi jandarmii din Olt la o petrecere în aer liber, de 1 Mai. Doi dintre petrecăreţi sunt minori.

Potrivit IPJ Olt, poliţiştii s-au sesizat după ce imaginile cu mai multe persoane care petreceau de 1 Mai în aer liber au apărut pe reţelele de socializare.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de la Secţia Rurală Osica, cu sprijinul jandarmilor olteni, au identificat nouă persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 36 de ani, toate din comuna Osica de Sus. Două dintre persoanele identificate sunt minore.

IPJ Olt anunţă că cei nouă au încălcat măsura distanţării sociale, prin formarea unui grup mai mare de trei persoane, şi au fost amendaţi. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate în acest caz este de 80.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici