VIDEO. Cine e de vină în cazul şicanelor dintre un tramvai şi un BMW? Verdictul dat de Brigada Rutieră

Un şofer şi un vatman s-au şicanat în trafic, primul dintre aceştia blocând linia de tramvai, iar al doilea intrând cu vehiculul Societăţii de Transport Bucureşti în autoturism. În urma accidentului, şoferul a rămas fără permis şi a fost amendat cu 2.230 de lei, iar vatmanul este cercetat disciplinar.

18320 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Cine e de vină în cazul şicanelor dintre un tramvai şi un BMW? Verdictul dat de Brigada Rutieră

VIDEO. Cine e de vină în cazul şicanelor dintre un tramvai şi un BMW? Verdictul dat de Brigada Rutieră

Şicanele din trafic au fost filmate cu o cameră montată pe tramvaiul Societăţii de Transport Bucureşti (STB). În imagini se vede cum şoferul unui autoturism de lux frânează brusc în faţa tramvaiului şi porneşte din nou, iar în tot acest timp este claxonat de vatman. În cele din urmă, vatmanul acelerează şi întră direct în bara din spate a maşinii.

Imaginile au apărut în mediul online.

„La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piaţa Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia şi nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare”, au precizat pentru MEDIAFAX oficialii Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Acesta a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se şi reţinerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile.

În paralel, superiorii vatmanului fac cercetări cu privire la comportamentul acestuia, urmând să ia măsurile ce se impun în acest caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici