VIDEO | Mihai Chirica a ajuns la spital, în urma unui accident într-o intersecţie din Iaşi

  • Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a avut accident, sâmbătă seara, într-o intersecţie din oraş.
  • Trei persoane, între care şi edilul, au fost duse la spital.
  • Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.
4214 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Mihai Chirica a ajuns la spital, în urma unui accident într-o intersecţie din Iaşi

Mihai Chirica a ajuns la spital, în urma unui accident într-o intersecţie din Iaşi

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs într-o intersecţie din oraşul Iaşi, unde maşina primarului Mihai Chirica a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Primarul venea dinspre stadion, unde a participat la prima repriză a meciului de fotbal dintre Poli Iaşi şi Dinamo Bucureşti, câştigat de ieşeni cu scorul de 1-0.

Şoferul maşii implicate în accidentul cu primarul şi o femeei, precum şi Mihai Chirica au primit îngrijiri medicale şi au fost duşi la spital cu echipaje SMURD.

„A spus că eu am trecut pe roşu, el era pe verde şi m-a luat. Pe camere s-a văzut. Nu am ce să zic. A zis că el a trecut pe verde, eu eram pe roşu”, a spus şoferul implicat în accidentul cu primarul Chirica.

Mihai Chirica nu a făcut declaraţii.

Poliţiştii rutieri sunt la locul accidentului şi urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul rutier.

Ambii şoferi au fost testaţi cu etilotestul iar rezultatul a fost negativ.

Biroul Politic Judeţean al PNL Iaşi a votat, sâmbătă, candidatura lui Mihai Chirica la Primăria Iaşului. Fostul social-democrat a fost susţinut de 28 de membri, trei s-au abţinut şi doi au votat „împotrivă”. Pentru preşedinţia CJ Iaşi este susţinut ministrul Mediului, Costel Alexe.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici