VIDEO Momentul exploziei de la Combinatul Chimic Azomureş, surprins de o cameră de supraveghere

  • Un locuitor din Târgu Mureş a publicat imaginile cu momentul exploziei de la Azomureş.
  • Explozia s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 01:02, şi a fost urmată de un incendiu.
  • În urma exploziei, un bărbat a fost rănit.
1837 afișări
Imaginea articolului VIDEO Momentul exploziei de la Combinatul Chimic Azomureş, surprins de o cameră de supraveghere

VIDEO Momentul exploziei de la Combinatul Chimic Azomureş, surprins de o cameră de supraveghere

Un locuitor din oraşul Târgu Mureş a publicat imaginile exploziei de la Azomureş, surprinse de o cameră de supraveghere.

Filmarea cu explozia are o durată de un minut şi 15 secunde şi se poate observa cum combinatul este înconjurat de o sferă luminoasă. Sfera pulsează, iar la secunda 12 atinge intensitatea maximă.

Explozia este urmată de o ciupercă, iar, ulterior, fumul începe să se ridice.

Explozia de la Azomureş

În noaptea de marţi spre miercuri, 7 iulie, în jurul orei 1:02, o explozie a avut loc la staţia de amoniac 3 din cadrul Combinatului Chimic Azomureş. În urma exploziei, un bărbat de aproximativ 50 de ani a suferit o fractură de membru superior.

Autorităţile au trimis un mesaj RO-ALERT de informare a populaţiei care se află în proximitatea combinatului.

Pompierii militari de la ISU Mureş şi Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul operatorului economic au intervenit şi au stins focul.

Cauza evenimentului a fost indentificată de operatorii instalaţiei. Potrivit reprezentanţilor Combinatului Chimiz Azomureş, incidentul a fost provocat de fisurarea unei conducte prin care se transportă gaz de sinteză la presiune foarte mare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici