VIDEO Momentul în care Cascada Bigăr se prăbuşeste

Cascada Bigăr din Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa s-a prăbuşit luni, în jurul orei 18.00, din cauze naturale, a anunţat Romsilva.

13145 afișări
Imaginea articolului VIDEO Momentul în care Cascada Bigăr se prăbuşeste

VIDEO Momentul în care Cascada Bigăr se prăbuşeste

Momentul în care cunoscutul obiectiv turistic se prăbuşeste a fost suprins de o persoană ce se afla la faţa locului. Videoclipul cu momentul trist a fost publicat de Romsilva alături de un mesaj în care dezminte informaţiile apărute în spaţiul public conform cărora cauza prăbuşirii ar fi intervenţia omului în circuitul apei.

VEZI VIDEO AICI

Reprezentanţii Regia Nationala a Padurilor - Romsilva susţin că travertinul şi muşchii care s-au acumulat în timp au crescut în dimensiuni şi greutate, iar cascada a cedat sub propria greutate.

Cascada Bigăr din Valea Minişului, Caraş-Severin, a ajuns de câţiva ani unul dintre locurile cele mai vizitate de turiştii români şi de cei veniţi din alte ţări. Cascada a ajuns cunoscută după ce a fost introdusă în mai multe topuri a celor mai spectaculoase cascade din lume. Conform unor date din 2018 cascada este vizitată de peste 100.000 de turişti pe an.

CITEŞTE AICI Situaţie tristă: Cascada Bigăr din Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa s-a prăbuşit VIDEO

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici