VIDEO | Momentul în care un BMW se răstoarnă într-o curbă pe DN1E, surprins de camera de bord a unei alte maşini

Un şofer care circula cu viteză s-a răsturnat, marţi, pe DN 1E, în timp ce circula dinspre Poiana Braşov spre oraşul Braşov, momentul fiind filmat de un alt şofer. Pe imagini se vede cum bolidul depăşeşte pe linie continuă.

25102 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Momentul în care un BMW se răstoarnă într-o curbă pe DN1E, surprins de camera de bord a unei alte maşini

VIDEO Momentul în care un BMW-ul se răstoarnă în curbă pe DN1E, surprins de camera de bord a unei alte maşini

În imaginile filmate de un şofer în trafic, pe drumul dinspre Poiana Braşov spre oraşul Braşov, se vede cum o maşină depăşeşte pe linie continuă, iar la un moment dat, din cauza vitezei în curbă, loveşte un parapet şi se răstoarnă.

Poliţiştii spun că şoferul care s-a răsturnat cu maşina are 31 de ani şi nu consumase alcool.

„Un conducător auto, în vârstă de 31 ani, care conducea un autovehicul pe DN1E, dinspre Poiana Braşov spre mun. Braşov, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit un parapet şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost zero”, au spus, marţi, reprezentanţii IPJ Braşov.

O persoană, pasager în autoturismul răsturnat, a fost examinată medical la faţa locului, însă nu a avut nevoie de transport la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici