VIDEO Drumul spre mare, plin de peripeţii chiar şi pentru şoferii pricepuţi. Pericole pe drumul spre Plaja Vadu

  • Drumul spre mare poate fi presărat cu obstacole.
  • Bălţile formate în preajma litoralului românesc i-au pus în încurcătură pe unii şoferi.
  • Un filmuleţ postat pe Facebook le atrage atenţia altor şoferi asupra pericolului.
3359 afișări
Imaginea articolului VIDEO Drumul spre mare, plin de peripeţii chiar şi pentru şoferii pricepuţi. Pericole pe drumul spre Plaja Vadu

Sursă imagini: Facebook Adina Lacatusu

În drumul spre mare, şoferii nu trebuie să uite că atenţia la drum este prioritatea lor numărul unu. De altfel, nici condiţiile nu sunt cele mai bune, mai ales dacă oamenii aleg o rută off-road, de exemplu spre Plaja Vadu. Acolo, o persoană a rămas cu maşina împotmolită după ce s-au format bălţi extinse. Doar cu tractorul au reuşit să scoată autoturismul din apă. 

„Grijă mare când conduceţi spre plaja de la Vadu! S-au format bălţi adânci în care chiar şi cei mai pricepuţi într-ale off-road-ului pot rămâne blocaţi”, avertizează o utilizatoare Facebook.

Imaginile vorbesc de la sine, iar păţaniile altora, mai ales dacă nu au urmări serioase, pot reprezenta cel mai bun avertisment.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici