VIDEO: Poza perfectă cere „sacrificii” la limita inconştienţei. O tânără era cât pe ce să ajungă în ghearele ursului

  • O femeie a fost filmată riscându-şi viaţa pentru o poză cu ursul
  • Aceasta a coborât din maşină şi s-a aşezat la o distanţă extrem de mică de animal
  • Ursul a sărit spre femeie, care a reuşit să se retragă la timp
18305 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Poza perfectă cere „sacrificii” la limita inconştienţei. O tânără era cât pe ce să ajungă în ghearele ursului

Sursa FOTO: captură ecran Tik Tok @alessandrobacaoanul

Gestul tinerei a fost filmat de o altă persoană, aflată într-o maşină din apropiere. Femeia s-a apropiat la o distanţă primejdioasă de animal, aşteptând să i se facă o fotografie. 

Ursul, care a rămas nemişcat câteva clipe bune, s-a năpustit brusc în direcţia acesteia. Femeia a reuşit să se ferească la timp, fugind de cealaltă parte a maşinii oprite pe marginea drumului. 

Din fericire, totul s-a terminat cu bine de această dată. Riscurile la care tânăra s-a expus nu reprezintă un caz singular, iar astfel de filmuleţe ajunse în mediul online ar trebui să tragă un semnal de alarmă.

Cu o zi în urmă, o altă situaţie în care a fost implicat un urs a scandalizat Internetul. Un pui de urs şchiop a fost împuşcat cu acordul Ministerului Mediului, deşi acesta nu fusese niciodată agresiv. VEZI AICI VIDEO & DETALII: Pui de urs, împuşcat deşi nu deranjase pe nimeni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici