Video VIDEO Român urmărit internaţional după ce a împuşcat 2 marocani în Spania a fost prins în Hunedoara

Un român de 39 de ani urmărit internaţional după ce a împuşcat 2 marocani în Spania, pe unul mortal, a fost prins în Hunedoara.

775 afișări

Poliţiştii din Uricani anunţă că au prins un bărbat de 39 de ani din Uricani, faţă de care joi autorităţile spaniole au emis un mandat european de arestare.

Bărbatul este cercetat pentru omor şi tentativă de omor, săvârşite în luna noiembrie 2019 în localitatea Marbella din Spania.

Hunedoreanul este acuzat că a împuşcat 2 marocani, iar unul dintre aceştia a murit, iar viaţa celuilalt a fost pusă în pericol.

Bărbatul a fost prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi ulterior Curţii de Apel Alba Iulia, care a emis pe numele său mandat provizoriu de arestare preventivă pentru 15 zile, pentru extrădare.

Bărbatul era urmărit naţional şi internaţional din 21 mai, faptele fiind înregistrate iniţial de poliţiştii spanioli cu autor necunoscut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici