VIDEO Scene revoltătoare în Bucureşti: Tatăl unei fete amendate în RATB i-a bătut pe controlori

Doi controlori RATB au fost bătuţi de tatăl unei fete pe care aceştia o amendaseră. După ce controlorii au coborât-o din autobuz, fata de 15 ani şi-a chemat tatăl în ajutor.

13089 afișări
Imaginea articolului VIDEO Scene revoltătoare în Bucureşti: Tatăl unei fete amendate în RATB i-a bătut pe controlori

Ajuns la faţa locului, bărbatul îşi ceartă mai întâi fata că a cheltuit banii pe altceva decât pe abonament, apoi se îndreaptă spre controlori, pe care îi ia la bătaie cu pumnii, scrie Gândul.

Imaginile au fost filmate într-o staţie RATB din Berceni.

”Poliţia a constatat săvârşirea infracţiunii de ultraj... Bătăuşul din Berceni s-a ales cu amendă de 1.000 de lei. Dar dosarul penal îşi va urma cursul. Procurorii vor cerceta mai atent cazul şi apoi vor decide dacă nu este vorba despre ceva mai grav”, se arată pe pagina de Facebook a RATB.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici