VIDEO Un ceas...înşelător. Două persoane au fost reţinute după ce ar fi încercat să vândă un ceas contrafăcut cu 8.500 de euro

  • Două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost reţinute de poliţiştii din Capitală.
  • Ar fi încercat să vândă replica unui ceas de lux, cu 8.500 de euro.
295 afișări

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii au fost sesizaţi miercuri printr-un apel la 112 de către un bărbat, care a reclamat faptul că a fost victima unei înşelăciuni.

Victima le-a spus poliţiştilor că, în urma vizionării unui anunţ pe o platformă online, cu privire la vânzarea unui ceas de lux, a stabilit să se întâlnească cu vânzătorul la domiciliul acestuia, pentru a cumpăra ceasul respectiv.

„Astfel, în jurul orei 13.30, s-au prezentat două persoane, respectiv un bărbat de naţionalitate străină şi o femeie care i-au prezentat bunul spre vânzare, ocazie cu care partea vătămată a ajuns la o înţelegere cu aceştia de a-l cumpăra cu suma de 8.500 de euro, precum şi unui alt ceas la schimb în valoare de 2500 euro”, susţin poliţiştii.

Când victima şi-a dat seama că ceasul este o replică, le-a solicitat celor doi să meargă la un expert, moment în care aceştia au refuzat şi au plecat.

În urma activităţilor derulate, poliţiştii au depistat şi identificat un bărbat de 34 de ani şi o femeie de 28 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

Cei doi au fost duşi la audieri, iar în maşina acestora au mai fost găsite alte trei ceasuri identice, toate având aceeaşi serie.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Secţiei 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la înşelăciune, cu cei doi în stare de reţinere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici