VIDEO: Un tânăr din Brăila şi-a incendiat maşina şi a transmis live pe Facebook: M-am plictisit de ea

Un brăilean în vârstă de 24 de ani şi-a incendiat maşina pe o stradă din oraşul Brăila şi transmis live pe Facebook întreaga scenă, motivând că s-a plictisit de autoturismul vechi. Pentru fapta sa, tânărul a ajuns la psihiatrie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2635 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Un tânăr din Brăila şi-a incendiat maşina şi a transmis live pe Facebook: M-am plictisit de ea

Sursa FOTO: Captură Youtube

Incidentul s-a produs marţi, pe o stradă din oraşul Brăila, a fost filmat şi postat live pe Facebook. Conform filmării maşina, un bolid de lux, dar vechi, a fost incendiat de proprietar, care a decis să incendieze maşina pentru că s-a săturat de ea.

În imagini apare şi tânărul care pare să fie băut.

„Nu, măi, frate, eu vreau să ardă de tot, dar nu a ars decât pe spate, aduceţi-mi şi mie o geacă”, spune autorul incendiului.

„Hai, mă, să o stingem”, se aude o voce, dar tânărul îi răspunde imediat: „Nu, mă, cum să o stingem? Eii, Brazilia, băi, unde fugiţi, băi nebunilor... Am dat foc la maşină pentru că m-am plictisit de ea.... Eii, Brazilia”, spune piromanul, în timp ce flăcările cuprind maşina.

Incidentul a fost anunţat la 112 , iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri care a stins focul.

„Maşina a ars în proporţie de 90%. Misiunea pompierilor a ţinut 30 de minute, la faţa locului incendiul a fost limitat fără a exista posibilitatea de extindere”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Pentru că tânărul a devenit agresiv în momentul apariţiei Poliţiei, el a fost dus la Psihiatrie. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici