VIDEO. Urs alungat de jandarmi de lângă o benzinărie din Harghita / A fost emis un mesaj Ro-Alert

Prezenţa unui urs a fost semnalată marţi lângă o benzinărie din Gheorgheni, Harghita. În zonă au intervenit jandarmii, care au reuşit să alunge animalul în afara oraşului. A fost emis şi un mesaj de avertizare.

950 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Urs alungat de jandarmi de lângă o benzinărie din Harghita / A fost emis un mesaj Ro-Alert

Jandarmii harghiteni au fost chemaţi prin 112 să alunge un urs din Gheorgheni.

Prezenţa ursului a fost anunţată de un bărbat, care zărise animalul lângă o benzinărie de la marginea oraşului.

Jandarmii nu au mai găsit ursul, dar cel care a sunat a spus că a văzut animalul mergând spre oraş, astfel că jandarmii au trecut la căutarea acestuia. Ulterior, ursul a fost văzut pe o stradă din oraş, iar jandarmii au reuşit să-l alunge în afara municipiului, la ieşirea spre comuna Valea Strâmbă, într-o zonă nelocuită.

A fost emis şi un mesaj Ro-Alert.

Jandarmii au rămas în zonă pentru o perioadă de timp, pentru a se asigura că ursul nu se întoarce. Acţiunea a durat aproximativ 1 oră, misiunea încheindu-se fără alte incidente.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici