Vila de pe lacul Como a oligarhului rus Soloviev a fost incendiată

În timpul nopţii, persoane necunoscute au încercat să incendieze o vilă deţinută de prezentatorul TV pro-Putin pe Lacul Como.

8194 afișări
Imaginea articolului Vila de pe lacul Como a oligarhului rus Soloviev a fost incendiată

Vila de pe lacul Como a oligarhului rus Soloviev a fost incendiată

Vladimir Soloviev este unul dintre preferaţii lui Vladimir Putin. Preferatul Kremlinului a strigat, într-una dintre apariţiile la televizor: „Mi-au luat vila”.

Pompierii au stins flăcările izbucnite în reşedinţa Loveno, una dintre cele 3 proprietăţi ale oligarhului Vladimir Soloviev, aflată sub sancţiuni internaţionale ca urmare a invadării Ucrainei.

Rusia este tot mai pusă la colţ de comunitatae mondială.

„Rusia nu merită să rămână printre ţările civilizate”, deoarece se comportă ca „un imperiu colonial care vrea să distrugă independenţa şi suveranitatea unei ţări”, a declarat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, vorbind în parlamentul irlandez, spunând că „ruşii distrug milioane de ucraineni”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici