Viscol în Constanţa: O femeie a născut acasă, asistată de echipajul de la Ambulanţă

  • Constanţa este sub cod galben de viscol
  • O constănţeancă a născut acasă, asistată de medicii de pe ambulanţă
  • Un utilaj cu şenilă a intervenit pentru a luat alte două gravide
285 afișări
Imaginea articolului Viscol în Constanţa: O femeie a născut acasă, asistată de echipajul de la Ambulanţă

Viscol în Constanţa: O femeie a născut acasă, asistată de echipajul de la Ambulanţă

O femeie din judeţul Constanţa a născut, miercuri, acasă, asistată de echipajul ambulanţei, care a venit să îi acorde primul ajutor, din cauza viscolului.

Potrivit ISU Constanţa, gravida a sunat la 112 şi la ea a mers o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă judeţean.

„O gravidă a sunat pe 112, la ea a ajuns o ambulanţă SAJ. Atunci când a ajuns, femeia era în travaliu şi a născut la domiciliu, asistată de echipajul SAJ, după care a fost preluată de echipajul de Ambulanţă şi este împreună cu bebeluşul în drum spre spital”, au transmis reprezentanţii ISU Constanţa.

Alte două gravide au fost preluate de şenilată, miercuri. Este vorba de o femeie gravidă preluată de la Urluia şi dusă la Murfatlar şi alta, care a fost luată de la Nuntaşi şi dusă la Cogealac.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici