Viteza face din nou victime! Doi tineri au murit şi alţi doi sunt în stare gravă - VIDEO

Doi tineri au murit şi alţi doi au fost grav răniţi, în urma unui accident petrecut duminică pe drumul european 583, la intrarea în municipiul Iaşi, primele cercetări arătând că autoturismul marca BMW în care se aflau cei patru tineri s-a răsturnat în afara carosabilului din cauza vitezei excesive.

65 afișări
Imaginea articolului Viteza face din nou victime! Doi tineri au murit şi alţi doi sunt în stare gravă - VIDEO

Viteza face din nou victime! Doi tineri au murit şi alţi doi sunt în stare gravă (Imagine:Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor rutieri, cei patru tineri aflaţi în autoturismul BMW se îndreptau dinspre Leţcani spre Iaşi, iar la intrarea în municipiu, din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul maşinii, care s-a răsturnat de câteva ori pe marginea drumului.

În momentul în care echipajul SMURD a ajuns la faţa locului, unul dintre tineri, un băiat de 25 de ani, era deja decedat, în timp ce o fată de 20 de ani se afla în stop cardio-respirator. În ciuda încercărilor de resuscitare ale medicilor, tânăra a murit în scurt timp.

Alţi doi tineri, de 22 de ani, respectiv 24 de ani, au fost transportaţi în stare gravă la spital.

"Prognosticul în cazul celor doi este rezervat. Pacientul de 22 de ani se află în Terapie intensivă la spitalul «Sfântul Spiridon» cu leziuni toracice şi la coloană. Cel de-al doilea pacient, cu leziuni cranio-cerebrale, a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie", a declarat presei medicul Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi.

Poliţiştii încearcă să stabilească identitatea şoferului care a provocat accidentul, precum şi circumstanţele în care acesta s-a produs.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici