Votant, din pasiune, la alegerile parlamentare 2020. Bărbat care a votat de două ori în Germania, a încercat din nou, acasă

Un bărbat de 36 de ani, din localitatea Borca, judeţul Neamţ, este cercetat penal, existând informaţii că a votat de două ori în Germania, apoi a încercat să voteze din nou, acasă.

521 afișări
Imaginea articolului Votant, din pasiune, la alegerile parlamentare 2020. Bărbat care a votat de două ori în Germania, a încercat din nou, acasă

Votant, din pasiune, la alegerile parlamentare 2020. Bărbat care a votat de două ori în Germania, a încercat din nou, acasă

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost informaţi că un bărbat de 36 de ani, din Borca, şi-a exercitat dreptul de a vota la două secţii de votare din Germania.

„Din primele verificări a reieşit că, după ce şi-ar fi exercitat dreptul la vot, bărbatul s-ar fi prezentat la o altă secţie de votare, unde i s-a validat cartea de identitate, însă fără a primi buletin de vot. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de fraudă la vot, în vederea stabilirii, cu exactitate, a situaţiei semnalate”, spun reprezentanţii Poliţiei Neamţ.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe un site, rulează un spot publicitar ce face referire la campania electorală. În acest caz se fac verificări pentru identificarea reprezentatului site-ului şi dispunerii măsurilor legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vot,
germania,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici