VIDEO Vrei să faci facultatea în Transilvania? Universitatea “Babeş-Bolyai” a dat startul înscrierilor

  • Anul acesta înscrierile la Universitatea “Babeş-Bolyai” se fac exclusiv online
  • Universitatea îţi pune la dispoziţie peste 230 de programe de licenţă din care poţi să alegi
  • La nivel licenţă şi master, UBB scoate la concurs peste 8.500 de locuri bugetate
241 afișări
Nu ştii ce facultate să alegi? Universitatea “Babeş-Bolyai” de la Cluj te invită să găseşti ce ţi se potriveşte din cele 236 de programe de licenţă. Anul acesta, înscrierile, dar şi confirmările locurilor se fac exclusiv online. UBB scoate la conscurs aproape 5.000 de locuri bugetate pentru absolvenţii de liceu, peste 10.000 de locuri în regim cu taxă şi peste 2.500 de locuri pentru învăţământ la distanţă. 
 
Dacă vrei să te înscrii la master, poţi alege unul dintre cele 3.500 de locuri la buget şi peste 6.000 de locuri cu taxă existente în cadrul celor 228 de programe de master. Admiterea de anul acesta la UBB se va încheia pe 30 iulie. 
 
La cea mai mare facultate din România, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din Cluj, absolvenţii de liceu au început să se înscrie încă de la prima oră a dimineţii.
 
„Este un an special în care totul se desfăşoară online. Candidaţii intră pe site-ul facultăţii, îşi creează un cont, primesc pe adresa de mail toate datele de acces, iar pe acel cont îşi încarcă toate documentele scanate şi efectuează plata online. Noi considerăm că anul acesta o să fie un procent mai ridicat de înscrişi şi chiar şi de confirmaţi în raport cu anul precedent", a spus Victor Muller, prodecan FSEGA Cluj. 
 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici