VREMEA, în continuare frumoasă, cu maxime de 18 grade. PROGNOZA METEO pentru vineri în ţară, la munte şi în Bucureşti

Vineri, vremea va fi în continuare frumoasă şi mult mai caldă decât ar fi normal la mijlocul lunii martie. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade în depresiuni şi 19 grade în est şi sud-est, iar cele minime între -2 şi 8 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre -6 grade.

1747 afișări
Imaginea articolului VREMEA, în continuare frumoasă, cu maxime de 18 grade. PROGNOZA METEO pentru vineri în ţară, la munte şi în Bucureşti

VREMEA, în continuare frumoasă, cu maxime de 18 grade. PROGNOZA METEO pentru vineri în ţară, la munte şi în Bucureşti (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În ŢARĂ

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări spre sfârşitul intervalului în zona de munte, mai ales a Carpaţilor Orientali. Cu totul izolat se poate forma ceaţă.

În BUCUREŞTI:

Vremea va fi în continuare frumoasă vineri şi va deveni deosebit de caldă. Astfel, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 2...3 grade. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

La MUNTE:

Vremea va fi în continuare frumoasă şi mult mai caldă decât ar fi normal la mijlocul lunii martie. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaţilor Orientali spre sfârşitul intervalului. Valorile termice vor creşte uşor faţă de ziua precedentă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici