VREMEA, în general închisă. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri, în ţară şi în Capitală

În sudul, estul şi centrul ţării, vremea va fi rece şi în general închisă marţi, cu înnorări persistente şi ploi pe arii extinse. Izolat, mai ales în Subcarpaţii Getici şi de Curbură, se vor cumula cantităţi de apă mai însemnate, de 15...20 l/mp.

762 afișări
Imaginea articolului VREMEA, în general închisă. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri, în ţară şi în Capitală

VREMEA, în general închisă. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri, în ţară şi în Capitală (Imagine: Andrei Spirache/ Publimedia)

ÎN ŢARĂ

Marţi, în vest şi nord-vest, cerul va fi parţial noros, va ploua pe arii restrânse, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice ale datei. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade în Moldova şi 19 grade în vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 5 şi 13 grade.

Miercuri, vremea se va ameliora în mare parte din ţară, iar valorile termice diurne vor marca o creştere faţă de ziua precedentă. În sud şi est, cerul va avea înnorări temporare şi, mai ales în cursul zilei, va mai ploua slab, local în Oltenia şi izolat în sudul Banatului, Muntenia şi zona subcarpatică a Moldovei. În restul teritorului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, nordul Moldovei, pe litoral şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 23 de grade, valorile cele mai scăzute urmând a se înregistra în Oltenia şi dealurile Munteniei şi ale Moldovei. Minimele termice se vor încadra între 5 şi 13 grade, mai coborâte în depresiuni, spre 1...2 grade. În zonele joase, la sfârşitul intervalului, izolat se va semnala ceaţă.

ÎN BUCUREŞTI

Marţi, vremea va fi închisă şi rece, va ploua, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade, iar cea minimă va fi de 10...11 grade.

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici