Vremea îşi revine în cea mai mare parte a ţării. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade in cea mai mare parte a tării, exceptand regiunile nordice si centrale, unde va rămane răcoroasă, informează ANM.

1379 afișări
Imaginea articolului Vremea îşi revine în cea mai mare parte a ţării. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea îşi revine în cea mai mare parte a ţării. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

JOI 

ÎN ŢARĂ

Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 31 de grade, iar cele minime vor avea valori de la 5 grade in depresiunile din estul Transilvaniei, pană la 21 de grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu innorări temporare in orele amiezii, cand, pe arii restranse, indeosebi in zona montană, vor fi ploi slabe de scurtă durată. Mai ales in cursul zilei, vantul va avea unele intensificări la munte si doar trecător si izolat in restul teritoriului. 

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi in continuare normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 15...17 grade.

VINERI

ÎN ŢARĂ 

Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile temice, desi vor marca o crestere fată de ziua precedentă mai ales in sudul tării, se vor mentine totusi apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar conditiile ca trecător si izolat să plouă slab vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări in zona montană inaltă si in Moldova.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 33 de grade, cu cele mai ridicate valori in Oltenia, iar temperaturile minime se vor situa intre 8 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 21 de grade pe litoral.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici