VREMEA: Meteorologii au actualizat informarea meteo. Cod galben de ninsori şi viscol în 7 judeţe

Meteorologii au actualizat marţi ultima informare meteo, anunţând ninsori, ploi şi polei până miercuri la ora 10. Totodată, ANM a emis o avetizare cod galben de viscol, în vigoare până miercuri la ora 10 în şapte judeţe.

21119 afișări
Imaginea articolului VREMEA: Meteorologii au actualizat informarea meteo. Cod galben de ninsori şi viscol în 7 judeţe

VREMEA: Meteorologii au actualizat informarea meteo. Cod galben de viscol în 7 judeţe

Potrivit actualizării, începând de marţi de la ora 11.00 până miercuri la ora 10.00, se vor înregistra precipitaţii moderate cantitativ, respectiv ninsori, precipitaţii mixte şi polei.

Va ploua sau ninge moderat în toate regiunile, urmând să se depună un strat nou de zăpadă. În vestul ţării trecător va fi lapoviţă şi ploaie. În regiunile sud-estice şi în extremitatea de sud se vor semnala mai ales ploi. Se va forma polei.

Meteorologii anunţă până spre sfârşitul săptămânii precipitaţii în cea mai mare parte a ţării, mai însemnate cantitativ în jumătatea de sud.

Totodată, ANM a emis şi o avetizare cod galben de viscol, în vigoare până miercuri la ora 10 în judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa şi Prahova.

În Munţii Banatului şi în cea mai mare parte a Carpaţilor Meridionali va ninge viscolit, iar vântul va avea intensificări în special la altitudinile mari, cu rafale de peste 80 -90 kilometri pe oră, zăpada fiind spulberată şi troienită, condiţii în care vizibilitatea va scădea semnificativ.

În judeţele Mehedinţi, Gorj, Vâlcea şi în cea mai mare parte a judeţelor Argeş şi Caraş-Severin va ninge local însemnat cantitativ, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici