Vremea nefavorabilă şi căderile de copaci au blocat mai multe trenuri. Circulaţia a fost reluată între Izvorul Mureşului şi Izvorul Olt

În cursul dimineţii de 28 decembrie 2021, vremea nefavorabilă a generat căderi de vegetaţie pe locomotiva trenului R 4504 care staţionează de la ora 5:30 între staţiile Izvorul Mureş şi Izvorul Olt, anunţă CFR SA.

183 afișări
Imaginea articolului Vremea nefavorabilă şi căderile de copaci au blocat mai multe trenuri. Circulaţia a fost reluată între Izvorul Mureşului şi Izvorul Olt

Vremea nefavorabilă şi căderile de copaci au blocat trenuri între Izvorul Mureş şi Izvorul Olt

UODATE 10:30: Compania CFR SA informează că, începând cu ora 9.57, traficul feroviar a fost reluat pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov, între Izvorul Mureşului şi Izvorul Olt, unde, în cursul dimineţii de marţi, fenomenele meteorologice severe au provocat căderea copacilor pe linia de contact şi întreruperea tensiunii.

Atât trenul R 4504, care circulă pe relaţia Topliţa-Braşov şi care a staţionat între Izvorul Mureşului şi Izvorul Olt, cât şi celelalte 5 trenuri afectate de incident, care au staţionat în gările adiacente, şi-au reluat circulaţia, urmând să ajungă cu întârziere la destinaţie.

CFR SA a anunţat că trenul R 4504 a staţionat de la ora 5:30 între staţiile Izvorul Mureş şi Izvorul Olt.

UPDATE: CFR SA precizează că este afectată circulaţia a încă 5 trenuri (4503, 407, 4501, 4506 şi 366) care staţionează în gările adiacente, până la redeschiderea circulaţiei.

În trenul R 4504 se mai găsesc 7 călători.

Personalul de intervenţie al Regionalei CF Braşov şi două drezine pantograf se află la faţa locului şi intervin pentru asigurarea gabaritului şi repunerea sub tensiune a liniei de contact.

Lucrătorii CFR SA au intervenit la acoperişul locomotivei, iar în prezent se lucreză la verificarea liniei de contact.

Se estimează că trenurile R 4504 şi R 4503 îşi vor relua circulaţia în 60 de min.

CFR Călători a acordat asistenţă călătorilor din trenuri informându-i permanent de situaţia creată şi în prezent în trenul R 4504 se mai găsesc 7 călători.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici