VREMEA se încălzeşte. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Vremea va fi în general frumoasă, îndeosebi la deal şi la munte. Temperaturile maxime, mai ridicate decât cele normale pentru această dată, se vor încadra între 9 şi 19...20 de grade, cu cele mai ridicate valori în zona de deal din Oltenia şi Muntenia, informează ANM.

2207 afișări
Imaginea articolului VREMEA se încălzeşte. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

VREMEA se încălzeşte. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Cerul va fi mai mult senin, dar dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief din vestul teritoriului şi  local în rest, va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, posibil persistentă în special în Câmpia de Vest. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 9 grade în Dealurile de Vest şi în Delta Dunării.

LA BUCUREŞTI:

Deşi dimineaţa vremea va fi răcoroasă, valorile termice diurne vor caracteriza o vreme uşor mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă a anului. Cerul va fi mai mult senin, dar mai ales spre sfârşitul nopţii va creşte probabilitatea de apariţie a norilor joşi sau a ceţii. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 2...4 grade, mai coborâtă în zona preorăşenească. 

MARŢI

Pe fondul vremii predominant frumoase, temperaturile maxime se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului, în special la deal şi la munte şi se vor situa  între 11 şi 21 de grade. Cerul va fi mai mult senin, dar în zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, posibil persistentă în vestul ţării. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -3 şi 9 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane spre -8...-9 grade. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici