VREMEA se menţine frumoasă. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Marţi, vremea va fi în general frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit în ultima decadă a lunii septembrie.

1078 afișări
Imaginea articolului VREMEA se menţine frumoasă. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

VREMEA se menţine frumoasă. PROGNOZA METEO pentru MARŢI şi MIERCURI (Foto: Shutterstock / Mediafax Foto)

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei în zona de munte, unde izolat va ploua slab, iar în a doua parte a nopţii în sud şi sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului, iar ziua local şi în Dobrogea şi Bărăgan. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 28 de grade, iar cele minime între 10 şi 18 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 6 grade şi uşor mai ridicate pe litoral. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi în continuare uşor mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă din an; astfel, temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 14...16 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a nopţii, iar vântul va sufla slab şi moderat.

 

ÎN ŢARĂ:

Miercuri, vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest. În cursul zilei cerul va fi parţial noros şi doar izolat va ploua în sudul extrem şi la munte. Noaptea aria de nebulozitate va cuprinde majoritatea zonelor, iar ploile se vor semnala local în jumătatea de sud a teritoriului şi pe arii mai restrânse în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Minimele termice vor fi cuprinse între 11 şi 20 de grade.  

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici