Vremea se va încălzi, faţă de intervalul precedent. PROGNOZA METEO pentru weekend

Vremea se va încălzi, faţă de intervalul precedent. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade, iar cele minime, în general, între 11 şi 22 de grade, informează ANM.

1367 afișări
Imaginea articolului Vremea se va încălzi, faţă de intervalul precedent. PROGNOZA METEO pentru weekend

Vremea se va încălzi, faţă de intervalul precedent. PROGNOZA METEO pentru weekend (Imagine Shutterstock / Mediafax Foto)

Sâmbătă

ÎN ŢARĂ

Vremea se va încălzi, faţă de intervalul precedent. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade, iar cele minime, în general, între 11 şi 22 de grade. În cursul zilei şi mai ales după-amiază, vor fi înnorări, temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, local în Oltenia, jumătatea de nord-vest a Munteniei, la deal şi la munte, unde punctiform, cantităţile de apă pot fi mai însemnate şi vor fi condiţii de căderi de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar manifestări specifice instabilităţii atmosferice se vor semnala izolat, cu precădere în orele serii.

Vântul va fi slab şi moderat cu unele intensificări în Delta Dunării şi zona montană înaltă, dar de scurtă durată, şi în celelalte regiuni, în timpul ploilor.

BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil cu unele înnorări spre seară, când, vor fi posibile ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Din punct de vedere termic, vremea se va încălzi. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 18...20 de grade.

 

Duminică

Vremea va continua să se încălzeasă, devenind călduroasă, pentru această dată, în cea mai mare parte a ţării. Valorile maxime de temperatură se vor încadra între 26 şi 34 de grade, iar cele minime între 13 şi 24 de grade, uşor mai scăzute în estul Transilvaniei.

După orele amiezii şi seara, local la deal şi la munte şi izolat în restul teritoriului, iar noaptea, pe arii restrânse în vest şi nord-vest, vor fi înnorări, averse şi descărcări electrice. Punctiform, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi posibile căderi de grindină. În rest, cerul va fi variabil. Vântul va fi slab şi moderat cu unele intensificări în sud-est şi zona montană înaltă, dar de scurtă durată şi în celelalte regiuni, în timpul ploilor.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici