VREMEA se va încălzi. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti

Luni, vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească uşor în aproape toată ţara. Cerul va fi variabil în estul ţării şi la munte şi mai mult senin în rest, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

1897 afișări
Imaginea articolului VREMEA se va încălzi. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti

VREMEA se va încălzi. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Shutterstock)

Dimineaţa, dar mai ales în cursul nopţii, în zonele joase pe arii restrânse va fi ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade pe litoral şi în deltă şi 20...21 de grade în regiunile vestice, iar cele minime între -1 şi 10 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei până la -5 grade. Izolat se va produce brumă în Podişul Transilvaniei şi în subcarpaţi.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească uşor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minimă de 3...5 grade, mai scăzută în cartierele periferice. Noaptea se va semnala ceaţă.

MARŢI

Vremea se va menţine în general frumoasă şi va deveni normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârşitul intervalului în regiunile vestice şi sud-vestice, unde vor fi condiţii de ploaie slabă. Dimineaţa şi noaptea, local în regiunile extracarpatice şi pe arii restrânse în rest va fi ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 22 de grade, uşor mai scăzute pe litoral, iar cele minime între -3 grade în depresiuni, unde se va produce brumă şi 11 grade în Dealurile de Vest.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici