VREMEA se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal pentru această dată. Prognoza meteo pentru vineri, în ţară şi în Bucureşti

Vineri, vremea se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal pentru această dată, dar va deveni în general instabilă. În cursul zilei cerul va fi variabil, dar începând cu orele serii înnorările vor cuprinde treptat regiunile vestice, centrale şi nordice, unde pe arii extinse se vor semnala averse şi descărcări electrice, iar izolat cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp. În restul teritoriului, astfel de fenomene îşi pot face apariţia doar cu totul izolat, spre sfârşitul nopţii.

991 afișări
Imaginea articolului VREMEA se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal pentru această dată. Prognoza meteo pentru vineri, în ţară şi în Bucureşti

VREMEA se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal pentru această dată. Prognoza meteo pentru vineri, în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Hepta)

Pe crestele înalte ale Carpaţilor Orientali se vor semnala precipitaţii mixte. Cu precădere în cursul zilei, vântul va prezenta intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zona înaltă de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 27 de grade, iar cele minime între 5 şi 14 grade.

BUCUREŞTI

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă, cu o temperatura maximă în jurul valorii de 26 de grade şi o minimă de 11...12 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificări, îndeosebi pe parcursul zilei.

LA MUNTE

Vremea se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal pentru această dată, dar va deveni în general instabilă. În cursul zilei cerul va fi variabil, dar începând cu orele serii, dinspre nord, înnorările vor cuprinde treptat toată zona montană şi, pe arii extinse, se vor semnala semnala averse şi descărcări electrice. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp. Pe crestele înalte ale Carpaţilor Orientali se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze mai mari în zona înaltă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici