Vremea se va răci. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Vremea se va răci faţă de ziua anterioară, mai accentuat în sudul, estul şi centrul ţării. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 20 de grade, iar cele minime între 0 şi 7 grade, uşor mai scăzute în depresiuni, informează ANM.

1785 afișări
Imaginea articolului Vremea se va răci. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Vremea se va răci. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi pe arii restrânse ploi slabe, în timpul zilei la munte şi în regiunile sudice, iar noaptea în cele nord-vestice. Trecător, pe creste vor mai fi precipitaţii slabe, mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, în prima parte a zilei în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi în zona montană înaltă. Noaptea, se va produce brumă pe arii restrânse în centru, iar în sud şi sud-est vor fi condiţii de ceaţă. 

LA BUCUREŞTI:

Vremea se va răci accentuat faţă de ziua anterioară. În prima parte a zilei vor fi înnorări, trecător condiţii de ploaie slabă şi unele intensificări ale vântului, apoi cerul va fi variabil, iar vântul va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 14...16 grade, iar cea minimă de 4...6 grade.

JOI

ÎN ŢARĂ

Valorile de temperatură, în creştere uşoară faţă de ziua anterioară, se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade în toată ţara. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza şi în prima parte a nopţii în Crişana, Maramureş, Transilvania, jumătatea de nord a Moldovei, precum şi la munte, unde vor fi averse şi trecător descărcări electrice. Izolat, mai ales în regiunile nordice se pot cumula cantităţi de apă însemnate. Pe crestele montane precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, dar local şi temporar în cursul zilei şi în nord-vestul şi centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 22 de grade, iar cele minime între 2 şi 9 grade. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici