VREMEA va deveni deosebit de caldă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Luni, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

3956 afișări
Imaginea articolului VREMEA va deveni deosebit de caldă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

VREMEA va fi mai caldă decât în mod obişnuit. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi (Imagine: Gabriel Petrescu/ Arhiva Mediafax Foto)

În jumătatea vestică a ţării cerul va avea înnorări şi va ploua temporar. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploi slabe se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană, în Câmpia de Vest şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade în depresiuni şi 21...22 de grade în sudul extrem al ţării, iar cele minime se vor încadra între 2 şi 12 grade. În zonele joase de relief, mai ales noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Temperatura maximă va fi de 19...20 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

 

MARŢI

ÎN ŢARĂ 

Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această dată, iar temperaturile maxime se vor situa, în general, între 10 şi 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în vestul şi nordul ţării, unde temporar va ploua, iar în zona Carpaţilor Orientali, în cursul nopţii, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, iar în a doua parte a intervalului şi în sud-estul teritoriului. În zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceaţă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 şi 9 grade. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici