VREMEA va fi geroasă. Ce temperaturi vor fi vineri în ţară, la Bucureşti şi la munte

Vineri, vremea va fi rece, geroasă în special dimineaţa şi noaptea în sud, în est şi local în centru, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

2358 afișări
Imaginea articolului VREMEA va fi geroasă. Ce temperaturi vor fi vineri în ţară, la Bucureşti şi la munte

VREMEA va fi geroasă. Ce temperaturi vor fi vineri în ţară, la Bucureşti şi la munte (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Cerul va fi mai mult noros în regiunile extracarpatice, unde local va ninge slab şi, mai ales în a doua parte a intervalului, va fi ceaţă asociată cu chiciură. În vest, nord-vest şi centru înnorările vor fi temporare, iar condiţii de ceaţă vor fi pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea. Vântul va avea unele intensificări în regiunile sudice, nord-estice şi temporar în rest, cu viteze mai mari în sudul Banatului şi în zona montană, unde temporar va spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -16...-15 grade în Moldova şi în jur de 5 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -19 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi -1 grad în dealurile Banatului, ale Crişanei, precum şi în sudul litoralului.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi rece, geroasă în special dimineaţa. Cerul va avea înnorări şi trecător va ninge slab. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări după-amiaza. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -9 grade, iar cea minimă va fi de -11...-10 grade. Vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

LA MUNTE

Vremea va fi rece, local geroasă noaptea şi dimineaţa în masivele sudice şi estice. Cerul va fi variabil, cu înnorări în Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali şi Orientali, unde pe arii restrânse va ninge slab. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze mai mari pe creste, viscolind sau spulberând zăpada. Noaptea şi dimineaţa, pe văi şi în depresiuni, izolat se va forma ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici