VREMEA va fi MAI CALDĂ decât în mod obişnuit. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi, în ţară şi în Capitală

Miercuri, vremea în ţară va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 29 de grade.

574 afișări
Imaginea articolului VREMEA va fi MAI CALDĂ decât în mod obişnuit. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi, în ţară şi în Capitală

VREMEA va fi MAI CALDĂ decât în mod obişnuit. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi, în ţară şi în Capitală (Imagine: Lucian Muntean/ Mediafax Foto)

ÎN ŢARĂ:

Miercuri, instabilitatea atmosferică se va manifesta cu precădere după-amiaza şi la începutul nopţii prin înnorări, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului local în regiunile estice şi sud-estice, precum şi în zona de munte şi izolat în restul teritoriului. Vor fi condiţii de grindină, iar izolat cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp. Minimele termice vor fi cuprinse între 9 şi 18 grade, uşor mai coborâte în depresiuni.

Vremea va fi în continuare caldă, joi, cu temperaturi maxime cuprinse între 21 şi 30 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului local la munte, în Moldova, Oltenia şi Muntenia, în special în zonele de deal ale acestor regiuni şi pe arii restrânse în rest. Vor fi condiţii de grindină, iar izolat cantităţile de apă pot fi mai însemnate. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 şi 18 grade.

LA BUCUREŞTI:

Miercuri, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări seara şi în prima parte a nopţii, când vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 27...28 de grade, iar cea minimă de 13...15 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici