Vremea va fi mult mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât ar fi normal pentru a doua decadă a lunii septembrie; temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 32 de grade, iar cele minime între 12 şi 20 de grade, uşor mai scăzute doar în depresiuni.

1750 afișări
Imaginea articolului Vremea  va fi mult mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Vremea se va menţine în general frumoasă şi caldă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice pe arii restrânse la munte şi izolat în regiunile vestice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-est, dar de scurtă durată şi în rest, asociat ploilor. Dimineaţa şi noaptea, în special în depresiunile intramontane, vor fi condiţii de ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea se va menţine cu mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 31 de grade, iar cea minimă va fi de 15...16 grade.

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Deşi în uşoară scădere în jumătatea de nord-vest, valorile termice se vor situa în continuare peste cele normale în această perioadă din an în toată ţara, astfel că cele maxime se vor încadra între 24 şi 32 de grade, iar cele minime între 8...10 grade în depresiuni şi în jurul a 20 de grade pe litoral.

Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate, îndeosebi după-amiaza şi seara, în regiunile vestice şi în zonele montane, unde local vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa şi noaptea în depresiuni vor fi condiţii de ceaţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici