Video TRAFIC BLOCAT pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti din cauza unui incendiu la vegetaţia uscată - VIDEO

Traficul rutier pe Autostrada A1 a fost blocat, duminică, timp de zeci de minute, la kilometrul 76, pe sensul de mers către Piteşti, în judeţul Dâmboviţa, din cauza unui incendiu de vegetaţie uscată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1652 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa a declarat corespondentului MEDIAFAX că incendiul a izbucnit la vegetaţia uscată din apropierea Autostrăzii Bucureşti - Piteşti.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, nu se ştiu cauzele care au dus la producerea incendiului.

Din cauza fumului dens, traficul a fost blocat zeci de minute, pompierii ISU Dâmboviţa reuşind lichidarea incendiului după aproximativ o oră.

"Colegii mei de la Detaşamentul Găeşti au intervenit cu autospecială cu apă şi spumă. Intervenţia a durat aproximativ o oră", a declarat, corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, locotenent colonel Eduard Selea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici