Vremea va fi rece. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

În vestul şi centrul ţării vremea va fi rece, în timp ce în rest, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale., informează ANM.

3624 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi rece. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Vremea se va răci. Cerul va fi mai mult noros şi va ninge. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

În zonele joase de relief va fi nebulozitate joasă în cea mai mare parte a intervalului şi mai ales în Banat, Crişana, Transilvania şi Oltenia, local va fi ceaţă, asociată cu depunere de chiciură şi trecător fulguieli. La munte şi în dealurile subcarpatice cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară şi în cursul nopţii. Îndeosebi în a doua parte a intervalului va ninge slab, local în regiunile estice şi cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab şi modeat, cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei, precum şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 şi 4 grade, cu cele mai scăzute valori în zonele cu ceaţă persistentă din centrul ţării, iar cele minime se vor situa, în general, între -15 şi -5 grade.  

 

LA BUCUREŞTI:

Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va avea înnorări, dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură, iar noaptea trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 0...1 grad, iar minima de -6...-5 grade. 

JOI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va răci şi va fi ger, dimineaţa, îndeosebi în nord şi centru, iar noaptea în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime, vor fi cuprinse, în general, între -7 şi 2 grade, iar cele minime se vor situa între -21 şi -9 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali până spre -26 de grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest, până la -7...-6 grade. În nord-vestul, centrul teritoriului, precum şi în zonele de deal şi de munte cerul va fi variabil, iar în rest va prezenta înnorări. Va mai ninge slab, pe arii restrânse, îndeosebi în regiunile sudice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei şi pe crestele montane. În zonele joase, pe arii restrânse, va fi ceaţă, asociată cu depunere de chiciură, în primele ore, îndeosebi în regiunile intracarpatice, iar noaptea şi în rest. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici