Vulpe filmată pe scările unui bloc dintr-o localitate din Buzău. Reacţia oamenilor: ”Şi-a cumpărat apartament?” | FOTO

O vulpe a fost surprinsă urcând scările dintr-un bloc din Berca, judeţul Buzău, iar imaginile au fost postate pe Facebook. Cei mai mulţi internauţi s-au amuzat de apariţia inedită, dar specialiştii sunt de părere că vulpea ar putea fi turbată.

1635 afișări
Imaginea articolului Vulpe filmată pe scările unui bloc dintr-o localitate din Buzău. Reacţia oamenilor: ”Şi-a cumpărat apartament?” | FOTO

Vulpe filmată pe scările unui bloc dintr-o localitate din Buzău. Reacţia oamenilor: ”Şi-a cumpărat apartament?” | VIDEO

Imaginile au fost postate pe un grup al localităţii Berca.

„La ora 00.50 o vulpe în blocul 7”, este mesajul postat alături de filmuleţ.

Pe imagini se vede cum vulpea urcă scările blocului.

„Şi-a cumpărat apartament???Ce sigură pe ea merge”, a comentat un internaut.

Altul spune: „Dacă au tăiat pădurile”.

Iar o altă persoană comentează: „Aveţi grijă să nu fure cocoşul”.

Reprezentanţii DSV Buzău spun că vulpea nu avea ce să caute în acel bloc.

„Ca şi comportament, nu are ce să caute acolo, mai ales într-un bloc de locuinţe. Dumnezeu ştie ce s-a întâmplat. Asemenea manifestări de comportament deviant apar în turbare, dar asta nu înseamnă că ea avea turbare”, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii DSV Buzău.

Vulpea a ieşit în cele din urmă din bloc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bloc,
vulpe,
buzau

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici