Week-end cu maxime de 34 de grade Celsius: Cum este vremea la mare. De luni revin ploile

Meteorologii anunţă că valul de instabilitate atmosferică a trecut de România, iar sâmbăta şi duminica aceasta vremea va fi călduroasă, cu maxime de 34 de grade, însă de luni ploile revin în cele mai multe zone ale ţării.

20466 afișări
Imaginea articolului Week-end cu maxime de 34 de grade Celsius: Cum este vremea la mare. De luni revin ploile

Weeekend cu maxime de 34 de grade Celsius: Cum este vremea la mare. De luni revin ploile (Imagine: Silviu Matei/ Arhiva Mediafax Foto)

,,Vremea va fi bună, se încălzeşte, vor fi doar la prânz, izolat, descărcări electrice, câteva ploi de scurtă durată pe la deal şi munte. Deci vremea e în încălzire, astăzi (n.r. sâmbătă) avem temperaturi maxime de 25 până la 33 de grade Celsius, cu 30-31 în Bucureşti, iar pentru mâine estimăm maxime de 27 până la 34 de grade Celsius, cu 33 de grade în Bucureşti", a declarat, pentru MEDIAFAX, Viorica Dinu, meteorolog de serviciu ANM.

Şi la mare vremea va fi plăcută, doar vântul, care va sufla cu până la 40-45 de kilometri pe oră, ar putea provoca neplăceri.

,,La mare este o vreme frumoasă, apa este caldă, 24-26 de grade Celsius, temperatura în aer 29-30 de grade şi 22 de grade dimineaţa. Singurul factor mai puţin confortabil la mare ar fi vântul, care suflă cu ceva intensificări, 40-45 de kilometri pe oră, dinspre mare", a completat meteorologul ANM.

De luni, însă, ploile revin în România şi se vor înregistra precipitaţii în zona de nord şi nord-vest, iar marţi instabilitatea atmosferică se va extinde asupra întregii ţări, prognozează specialiştii Agenţiei Naţionale de Meteorologie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici